Sinds 2008 zat de Association Trésor in hun vertrouwde kantoor aan de Rue Georges Guéril. In de loop der jaren is het kantoor echter uit zijn voegen gebarsten. Overal lagen spullen opgestapeld, zelfs in de toiletruimte! Ook Graine, de organisatie waarmee Trésor het kantoor deelde, zat niet stil en had meer ruimte nodig. Daarom is Trésor op zoek gegaan naar een nieuw kantoor, en dat is een mooie geworden!

Het nieuwe kantoor van de Association Trésor. Foto: Rens Vaessen

Het nieuwe kantoor is een stuk ruimer en heeft een grote externe bergruimte. Daarnaast is het reservaat ook nog eenvoudiger bereikbaar, omdat het nieuwe kantoor verder uit de buurt van het centrum van Cayenne ligt. Bovendien zal er in de toekomst meer plek zijn voor stagiairs en dat biedt natuurlijk weer

De nieuwe (nog lege) werkplek van de conservator. Foto: Rens Vaessen

vele nieuwe mogelijkheden voor mooie projecten. En als je denkt dat dit gepaard gaat met een hogere huurprijs, dan heb je het mis!

Inmiddels is de verhuizing afgerond, maar er moeten nog een hoop spullen worden uitgepakt en ingeruimd. Het internet is inmiddels wel weer aangesloten. Als alles eenmaal gereed is, dan ziet Trésor een mooie toekomst tegemoet op deze nieuwe locatie!

Volg ons:
Ontvang updates via e-mail