In november was Stichting Trésor aanwezig bij de viering van het jubileum van het reservaat en de opening van het entreegebouw. Het was een drukke dag, vol met leuke activiteiten. Uiteraard hoorde er ook een formele opening bij. De bijeenkomst werd geopend door mevrouw Hélène Sirder, vice-voorzitter van het departementale bestuur van Frans-Guyana. Overige sprekers waren Olivier Tostain (oud-voorzitter van het bestuur van de Association), schoolkinderen van de school Augustine Duchange uit Roura en natuurlijk onze eigen stichting.

Mw. Sirder en dhr. Lukkien openen het entreegebouw. (Wim van der Ende)

We hebben tijdens deze opening het cadeau namens jullie allemaal kunnen overhandigen en ze waren er ontzettend blij mee. Namens de Association daarom: bedankt voor jullie steun!

Wil je meer lezen over hoe de dag was? Houd dan de deurmat in de gaten, want binnenkort ontvang je een hele speciale nieuwe Trésor Nieuws!

Volg ons:
Ontvang updates via e-mail