Na vele maanden werk, zit hij eindelijk in de brievenbus: Trésor Nieuws 45 – de jubileumuitgave.

Met jullie steun, vertrouwen en bijdrage hebben we het jubileumjaar van het Trésorreservaat feestelijk af kunnen sluiten. Daarover lees je alles in deze editie. Deze Trésor Nieuws is een hele bijzondere: hij is extra dik en extra mooi . Zo hoort dat ook bij een jubileumuitgave. Deze editie staat volledig in het teken van twintig jaar succesvolle natuurbescherming. Enkele hoofdrolspelers zijn aan het woord, zoals het Departement Biologie van de Universiteit Utrecht en het Wereld Natuur Fonds, zonder wie Trésor nooit had kunnen bestaan. Uiteraard is een Trésor Nieuws geen Trésor Nieuws zonder nieuws uit het regenwoud, dus in deze jubileumuitgave vind je maar liefst drie bijdragen uit Frans-Guyana.

Je leest bovendien in detail hoe de opbrengst van de jubileumactie werd aangeboden aan de Association Trésor tijdens de feestelijke opening van het nieuwe entreegebouw. Daarom nogmaals hartelijk bedankt!

Wij wensen je heel veel leesplezier en wij hopen op nog eens twintig succesvolle jaren, zodat we samen kunnen blijven beschermen wat kwetsbaar is!

Klik op de afbeelding om Trésor Nieuws 45 digitaal te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.