Er komt weer een donateursdag aan, namelijk op zaterdag 14 april! De donateursdag zal plaatsvinden in het lekker tropische kassencomplex van de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht. Omdat wij u – naast koffie en thee – een lekkere soep bij de lunch willen aanbieden (neem zelf een broodje mee!), vragen wij u om u aan te melden, zodat wij een beeld hebben van hoe veel mensen wij kunnen verwachten!

Hopelijk tot dan!


Aanmelden


Vervoer

Wij raden u aan met het openbaar vervoer te komen, maar er zijn genoeg parkeerplaatsen. U kunt voor deze dag gebruik maken van de dienstingang van de Botanische Tuinen. Een routebeschrijving vindt u hier.


Voorlopig programma

10:30 Inloop

11:00 Introductie (Jeffrey Brand)

11:30 Impressie donateursreis (Nelleke Volker)

12:00 Ambassadeurs

12:30 Pauze

13:00 Het effect van jacht op tropische bossen (Rens Vaessen)

13:30 Ecosysteemdiensten in de Guyana’s (Gijs Steur)

14:00 Aflsuiting (+ rondleiding)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.