Het jubileum is achter de rug en alle slingers zijn weer opgeruimd. De Association Trésor in Frans-Guyana heeft haar werk weer opgepakt en wij hier in Nederland ook. Ondertussen kijken we terug op een mooie donateursdag. Het was een zeer geslaagde en interessante dag en we hebben zelfs mogen genieten van de eerste voorjaarszonnestralen.

De zon schijnt natuurlijk ook in ons reservaat. Deze Trésor Nieuws staat weer vol met nieuws uit het regenwoud. De Association presenteert haar plannen voor de komende maanden, we leren hoe vogelonderzoek werkt in Frans-Guyana en we lezen over de wetgeving omtrent de jacht. Zoals altijd geven onze ambassadeurs weer een update van hun werkzaamheden en tenslotte leert u wat bij over een erg speciale gast in ons reservaat: de morphovlinder. Bovendien maakt u kennis met onze nieuwe penningmeester.

Kortom, we hebben u weer genoeg te vertellen! Sla daarom snel nummer 46 open en ga er goed voor zitten. Veel leesplezier!

Klik op de afbeelding om TN 46 te openen
Volg ons: