Wat is er nu lekkerder dan in december met een kop warme chocolademelk even wegdromen bij de tropische verhalen in een kersverse Trésor Nieuws? Met gepaste trots bieden we u hierbij ons 47e nummer aan!

Allereerst zijn we verheugd om u de nieuwe plannen voor de Bagne des Annamites voor te leggen. Er is hard gewerkt aan het beheerplan en in dit nummer leest u wat we de komende tijd gaan doen. Daarnaast hebben we onlangs met de Universiteit Utrecht de tweede editie georganiseerd van een mastercursus waarbij masterstudenten veldwerk leren doen in de tropen. En hoewel het in de natuur goed zoeken is, bieden wij u hierbij de hoornkikker aan op een presenteerblaadje in weer een mooie Onder de Loep. Tenslotte maakt u kennis met de nieuwe conservatrice van het Trésorreservaat.

Kortom, zet een pannetje melk op en ga er lekker voor zitten! Namens Stichting Trésor wens ik u veel leesplezier en ik hoop dat we met uw steun volgend jaar belangrijke en mooie dingen kunnen gaan waarmaken in onze Bagne des Annamites!

Klik op de afbeelding om Trésor Nieuws 47 te openen!

Wil je Trésor Nieuws ook thuis ontvangen? Neem dan deel aan ons succesverhaal of neem contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.