Laten we gelijk maar even met de deur in huis vallen. De branden in het tropisch regenwoud van de Amazone hebben op alle voorpagina’s gestaan. Wij hebben gemerkt dat de berichtgeving vaak onvolledig is. In deze kersverse Trésor Nieuws hebben we de feiten even voor u op een rij gezet en vertellen we u wat deze feiten betekenen voor Trésor. Een tipje van de sluier: ons werk wordt helaas met de dag relevanter. Trésor beschermt wat kwetsbaar is, maar dat kunnen we niet alleen. Uw steun maakt ons werk mogelijk!

Gelukkig staat deze editie ook weer bol van de positieve en inspirerende verhalen uit het regenwoud. In het vorige nummer vroegen we u om de steun voor een educatieve medewerker – en het is gelukt! Dit nummer kwam wat vroeg, maar in het volgende nummer zullen we haar aan u voorstellen. Bovendien zijn we trots op het werk dat de Association Trésor de laatste maanden heeft verricht, zowel in Frans-Guyana als in Nederland. Ga er dus goed voor zitten, want in Trésor Nieuws 49 leest u er alles over!

Klik op de afbeelding hieronder om Trésor Nieuws te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.