Tijdens de coronacrisis is weer eens gebleken hoe belangrijk ons natuurbeschermingswerk in Frans-Guyana is. Benieuwd naar hoe we deze les geleerd hebben? Dat leest u in ons woord vooraf. Een tipje van de sluier: het eindigt gelukkig met een positieve noot. Daarachter schuilt helaas wel een ernstigere boodschap.

Het werk van de Stichting en de Association Trésor blijft essentieel om de waardevolle natuur veilig te stellen. Iedereen werkt iedere dag verschrikkelijk hard om ervoor te zorgen dat de generaties na ons nog steeds kunnen genieten van het zien van een zwarte slingeraap of een jaguar.

Jij maakt dat mogelijk. We doen het iedere keer, zo ook deze keer: namens iedereen van Trésor hartelijk bedankt voor je steun en het mogelijk maken van de voorbeeldrol die Trésor heeft in de natuurbeschermingswereld van Frans-Guyana (woorden van de Frans-Guyanese overheid!).

Veel leesplezier!

Klik op de afbeelding om TN50 te openen!