Door de student-ambassadeurs van Trésor

Lieve mensen, de zomer staat voor de deur maar wij moeten nog steeds binnen blijven. Wat is er leuker om dan toch bezig te zijn met nieuwe plantjes, je vrienden én iets goeds te doen voor een natuurorganisatie die je hulp hard nodig heeft in deze tijden?

Daarom gaan we aankomende vrijdag van start met deze challenge die je misschien wel herkent van de run5tag5donate5 van vorig jaar op social media.

Het idee: we willen graag iedereen aansporen om drie stekjes te maken van plantjes (of drie nieuwe plantjes te laten groeien), hier foto’s van te delen in je story, drie vrienden te taggen en €3 te doneren aan Stichting Trésor.

Dus: laat die groene vingers maar zien! Spoor iedereen aan en geef een kleine bijdrage aan Stichting Trésor!

En speciaal voor de UBV’ers: Ruil vooral ook je stekjes tijdens stekjesdag van Orbis op 9 juni en geef een kleine bijdrage aan Stichting Trésor!