Maandelijks doneren

×
Contact

We doen het samen

Maandelijks doneren

Als maandelijkse donateur steunt u de dagelijkse werkzaamheden van onze boswachters in Frans-Guyana. Samen met honderden andere mensen steunt u het werk van Stichting Trésor. Want eerlijk is eerlijk, onze trouwe achterban is de grootste sleutel tot succes geweest. Neem ook deel aan ons succesverhaal!

Direct naar geld doneren

Monitoring schilderskikker

We doen het samen

Schilderskikker

Met € 2,95 per maand beschermt u een boom vol met bromelia’s – de kraamkamer van de schilderskikker. U garandeert daarmee een jaar lang de effectieve bescherming door onze boswachters van alles wat de schilderskikker nodig heeft voor zijn voortplanting: van een poeltje tussen de wortels tot de bromelia’s hoog in de boom waar papa-kikker zijn kikkervisjes 1 voor 1 naartoe brengt.

Ik wil doneren

Foto Hans ter Steege
Blauwe vlinder Morphy zittend op een groot blad in het regenwoud van Trésor

We doen het samen

Morpho

Met € 4,95 per maand wijst u schoolkinderen de weg naar het regenwoud. Laat ze de knalblauwe flitsen volgen en betoverd worden door de morpho. En natuurlijk door de rest van het regenwoud. U maakt schoolexcursies mogelijk onder begeleiding van onze boswachters. De kinderen van nu zijn namelijk de natuurbeschermers van de toekomst.

Ik wil doneren

Portret van een zwarte slingeraap

We doen het samen

Slingeraap

Met € 9,95 per maand beschermt u de grenzen en de wandelpaden van het regenwoud. Onze boswachters patrouilleren minimaal 100 dagen per jaar om jagers af te schrikken en ze te bekeuren als ze de wet overtreden. Daarmee garandeert u een veilige thuishaven voor de slingeraap.

Ik wil doneren

Foto Kitty Terwolbeck
Portret van een jaguar

We doen het samen

Jaguar

Met € 14,95 per maand helpt u wetenschappelijk onderzoek naar het effect van jacht op de jaguar en zijn prooidieren. Bovendien helpt u daarmee om te lobbyen bij de overheid voor betere wet- en regelgeving. Hoe beter we de jacht en de jaguar begrijpen, hoe beter we hem kunnen beschermen.

Ik wil doneren

Foto iStock
Oranje rotshaan hangend aan een tak

We doen het samen

Oranje rotshaan

Met € 24,95 per maand maakt u indruk als een rotshaan. Indruk maken doet u namelijk met het behoud van een mooie grot, een gezond regenwoud en de beschikbaarheid van voldoende voedsel. U beschermt zijn leefgebied en helpt de oranje rotshanen aan een optreden dat geen enkele toeschouwer ooit nog vergeet.

Ik wil doneren

Foto Almir Cândido de Almeida
Help mee!