Deelnemen aan ons succesverhaal is eenvoudig! Je helpt al mee met beschermen wat kwetsbaar is, door een kleine bijdrage te leveren. Jouw bijdrage komt direct ten goede van het beheer van de reservaten van Trésor en de ontwikkeling van lesprogramma’s en onderzoeken die daaraan bijdragen.

Regenwoud adopteren
Adopteer vierkante meters regenwoud en ontvang een certificaat (ook leuk als cadeau!). Door een stuk regenwoud te adopteren help je niet alleen te beschermen wat kwetsbaar is, maar blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws: de ontvanger van het certificaat mag zich namelijk gratis opgeven als vriend van Trésor – je krijgt dan de Trésor Nieuws voortaan ook gewoon thuis gestuurd!
CO2-compensatie
Bomen aanplanten als tegenprestatie voor de CO2-uitstoot die het reizen per vliegtuig met zich meebrengt is natuurlijk een prima zaak. Minstens even effectief is het behouden van de tropische regenwouden, omdat zij jaarlijks CO2 vastleggen. Door bij te dragen aan het behoud van regenwoud kunt u dus de CO2, die tijdens uw vliegreis wordt uitgestoten, compenseren.
Periodieke schenking
Wil je periodieke donateur worden? Met een overeenkomst van schenking verplicht je je gedurende minstens vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de stichting te betalen. De hoogte van het bedrag kun je zelf bepalen. Wel moet het jaarlijks (nagenoeg) hetzelfde bedrag zijn. Over het volledige geschonken bedrag is dan geen inkomstenbelasting verschuldigd.

Help je mee beschermen wat kwetsbaar is? Kies hieronder dan de manier waarop jij een steentje wil bijdragen!