Deelnemen aan ons succesverhaal is eenvoudig! Je helpt al mee met beschermen wat kwetsbaar is, door een kleine bijdrage te leveren. Jouw bijdrage komt direct ten goede van het beheer van de reservaten van Trésor en de ontwikkeling van lesprogramma’s en onderzoeken die daaraan bijdragen.

LET OP: VAN 12 FEBRUARI TOT EN MET DINSDAG 3 MAART ZIJN WIJ NIET IN STAAT CERTIFICAATAANVRAGEN IN BEHANDELING TE NEMEN I.V.M. EEN WERKBEZOEK AAN FRANS-GUYANA. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK…

Regenwoud adopteren
Adopteer vierkante meters regenwoud en ontvang een certificaat (ook leuk als cadeau!). Door een stuk regenwoud te adopteren help je niet alleen te beschermen wat kwetsbaar is, maar blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws: de ontvanger van het certificaat mag zich namelijk gratis opgeven als vriend van Trésor – je krijgt dan de Trésor Nieuws voortaan ook gewoon thuis gestuurd!
CO2-compensatie
De beste manier om uitstoot te beperken, is natuurlijk door niet te gaan vliegen. Heb je wel in het vliegtuig gezeten? Dan kun je de schade enigszins beperken door te investeren in het vastleggen van koolstof. Tropisch regenwouden doen dat voor je. Jaarlijks wordt CO2 uit de lucht gehaald en opgeslagen als biomassa. Door bij te dragen aan het behoud van regenwoud, maak je het dus mogelijk om je uitgestoten CO2 vast te laten leggen .
Periodieke schenking
Wil je periodieke donateur worden? Met een overeenkomst van schenking verplicht je je gedurende minstens vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de stichting te betalen. De hoogte van het bedrag kun je zelf bepalen. Wel moet het jaarlijks (nagenoeg) hetzelfde bedrag zijn. Over het volledige geschonken bedrag is dan geen inkomstenbelasting verschuldigd.

Help je mee beschermen wat kwetsbaar is? Kies hieronder dan de manier waarop jij een steentje wil bijdragen!