Een nieuwe boswachter!

×
Ga terug naar het overzicht

Met jouw steun hebben we in Frans-Guyana een nieuwe boswachter kunnen aannemen met als hoofdmissie: educatie. Welkom Florence!

De overheid van Frans-Guyana, het Collectivité Territoriale de Guyane (CTG), heeft educatie – net als wij – hoog in het vaandel staan. Gesprekken over een bijdrage van het CTG liepen aan de educatieve missie van Trésor liepen al lang. En we zijn heel erg blij mee dat we gezamenlijk het geld hebben kunnen vinden voor een educatieboswachter. Florence Denarié stelt zich voor.

“Hoi allemaal! Mijn naam is Florence Denarié en met groot genoegen mag ik zeggen dat ik nu bij het geweldige Trésorteam hoor. En wel als boswachter met een speciale missie: natuureducatie. Mijn missie zit verweven in het team en het reservaat Trésor, namelijk om mensen (jong en oud) te inspireren en te onderwijzen over het adembenemende regenwoud van de Amazone.

“Ik ben verantwoordelijk voor de maandelijkse rondleidingen, excursies met scholieren, de lesprogramma’s en voor allerlei evenementen zoals Été des spécialistes en Fréquence Grenouille en nog veel meer…

Ik heb heel veel zin om iedereen te leren kennen en om me in te zetten voor deze prachtige missie. Wie weet tot snel!”

Van harte welkom, Florence, en veel heel succes!

Ga terug naar het overzicht
Help mee!